You are here: Home Praktijk De verloskundigen

De verloskundigen

Jane – Verloskundige

Al zo lang ik mij kan herinneren wil ik al verloskundige worden. Na het halen van mijn diploma in 2002 ben ik direct gaan werken bij Geboortecentrum Gemini. Sinds 2008 ben ik naast verloskundige ook echoscopist. Vanaf 1 april 2016 ben ik samen met Marije en Bonny de trotse eigenaar van Geboortecentrum Den Helder & omstreken. Het hebben van een eigen verloskundigenpraktijk is een langgekoesterde droom die vorig jaar eindelijk in vervulling ging. Het vak van verloskundige is een zeer gevarieerde baan die er iedere dag weer anders uitziet en dat vind ik heerlijk! Ik hoop jullie snel te ontmoeten in ons prachtige praktijkpand aan de H.A. Lorentzstraat in Den Helder.

Marije – Verloskundige

Direct na het behalen van mijn diploma ben ik bij Geboortecentrum Den Helder & omstreken begonnen. Mede door het leuke team collega’s werk ik hier met heel veel plezier.

Bonny – Verloskundige

Nadat ik in 2010 de opleiding tot verloskundige heb afgerond ben ik gelijk aan de slag gegaan bij Geboortecentrum Gemini. In 2013 heb ik de opleiding tot echoscopiste behaald en maak ik ook echo’s in de praktijk. Al vele jaren werk ik met veel plezier in de praktijk, welke Jane, Marije en ik 1 april 2016 verder voortgezet hebben onder de naam ‘Geboortecentrum Den Helder & omstreken’. We hebben er een erg mooie praktijk van gemaakt waar we iedereen met veel enthousiasme ontvangen. Ik vind het een uitdaging om iedere vrouw gedurende de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed te begeleiden op een manier die bij haar past!

Anne – Verloskundige

Sinds mijn afstuderen in 2008 aan de Verloskunde Academie in Maastricht heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Drenthe en Overijssel. Vanaf juni 2013 heb ik 1,5 jaar bij het Geboortecentrum gewerkt. Na 6 maanden in oost Groningen te hebben gewerkt ben ik weer terug!

Ik ga elke dag met plezier de uitdaging aan om mensen te mogen begeleiden in het proces rondom zwangerschap, geboorte en kraamperiode.

Simone Wilms-Meier – Student

Simone zal van 12 t/m 23 maart 2018 bij ons in de praktijk stage lopen. Hieronder stelt zij zich aan u voor.

Mijn naam is Simone Wilms-Meier en ik ben 1e jaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde in Amsterdam. Van maandag 12 maart t/m vrijdag 23 maart loop ik stage bij het Geboortecentrum. Ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen van 17, 16, 14 en 12 jaar. Na een carrière als docente Biologie heb ik vorig jaar besloten om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan en ben ik verloskunde gaan studeren. Een keuze waar ik geen spijt van heb gehad. Ik zal aanwezig zijn bij spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Wanneer u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit gerust aangeven. Ik hoop op een leerzame en leuke tijd bij het Geboortecentrum!

Groeten,

Simone