You are here: Home Nieuws

Nieuws

Bij ons is iedereen welkom om je kind de borst te geven. Vanaf 9 februari 2018 ook de ‘voeden kan hier’ sticker van het voedingscentrum bij ons op de deur!

Vanaf 10 juli 2017 kunt u uw OGTT bij ons op de praktijk laten prikken!

Vanaf maandag 10 juli kunt u indien u een OGTT moet laten prikken dit ook op de praktijk laten doen i.p.v. dat u hiervoor naar het laboratorium van het ziekenhuis gaat. Voordeel hiervan is dat u niet meer twee uur in de ongezellige wachtkamer van het laboratorium hoeft te zitten, maar gezellig bij ons in de wachtkamer kunt wachten (leuke tijdschriften en mede zwangeren).

Het op de praktijk prikken van de OGTT is iedere maandag mogelijk en u dient dan om 8:15 op de praktijk aanwezig te zijn. Uw aanwezigheid graag minimaal de donderdag van te voren aan de verloskundige doorgeven (tijdens de reguliere controle of via de mail: info@gcdh.nl).

Rolstoel

Nu ook een échte Geboortecentrum Den Helder & omstreken rolstoel bij de NWZ, locatie Den Helder!

We hebben hem al even met Bonny getest en hij rolt prima! Dat veel barende/pas bevallen vrouwen profijt mogen hebben van deze rolstoel.

We wensen je een fijn verlof Bonny!

Barbara  komt vanaf 1 mei 2017 bij ons waarnemen

Mijn naam is Barbara. Opnieuw mag ik mijn collega Bonny vervangen tijdens haar tweede zwangerschap en in dit leuke team werken! Sinds mijn afstuderen heb ik in verschillende regio’s gewerkt, waaronder Hoorn, Alkmaar en Haarlem.
Van jongs af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden en nu mag ik met trots zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden. Het vak verloskunde fascineert me enorm. Ik blijf het bijzonder vinden hoe het lichaam zich aanpast en voorbereidt op de komst van een kindje. Hiermee bedoel ik niet alleen de lichamelijke voorbereidingen op de komst van een kindje, maar ook de voorbereiding van zwangeren en partners zelf naar het ouderschap is een bijzonder proces. Iedere zwangere en partner zal deze periode anders ervaren, wat dit vak afwisselend en uniek maakt. Ik vind het belangrijk dat jullie in vertrouwen je kunnen voorbereiden op de komst van jullie kindje en de ruimte voelen om ondersteuning te vragen waar dat nodig is voor jullie. Ik streef ernaar dat mijn begeleiding zo dicht mogelijk bij jullie wensen past.
Het vak verloskunde is heel divers en afwisselend, in de toekomst wil ik mijn vakgebied verbreden door mij in meerdere facetten van dit vak te verdiepen door middel van na- en bijscholing.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!